Spierpijn… goed voor de lijn?

Geschreven op donderdag 19 januari 2017

Met een beetje spierpijn kwam ik mijn bed uit. De 1ste work-out met mijn Kangoo Jumps is goed voor me geweest. Hoe meer spieren ik kweek, hoe meer energie ik ga verbruiken. Door te sporten bouw ik spiermassa op. Spieren verbruiken meer energie dan vet, wat gunstig zou moeten zijn voor de lijn. Dus wie mooi wil zijn, heeft last van spierpijn… zoiets?! Er zat nog een foldertje in de doos. De voordelen van de Kangoo Jumps! Wil jij het weten?? Er is een top 10 samengesteld:

  1. Veilig, stabiel, eenvoudig in gebruik en duurzaam.
  2. Voor alle leeftijden (5 – 90+ jaar, haha ik wil die 90-plusser wel eens zien jumpen), alle lichaamstypes en alle sportniveaus, van recreant tot topatleet.
  3. 80% minder belasting op de gewrichten (dit is zeker waar, heb het zelf ervaren, of eigenlijk moet ik zeg: niet ervaren!).
  4. Zeer hoge vetverbranding, 1/2 uur jumpen = 1 uur hardlopen.
  5. Blessure vrije sport, geschikt voor revalidatie, bevordert weefsel herstel.
  6. Zorgt voor diepere en gemakkelijkere ontspanning en slaap (val nu al binnen 5 minuten in slaap…).
  7. Resulteert in betere mentale prestaties, met snellere leerprocessen.
  8. Verbetert de lichaamshouding en de coördinatie.
  9. Geeft snelle conditie opbouw en vergroot ademhalingsvermogen.
  10. Kan op alle ondergronden, indoor – outdoor, met alle weersomstandigheden.

Wat willen we nog meer? (uhm, heb je even..?) De komende tijd ga ik verschillende oefeningen doen met mijn Kangoo Jumps en natuurlijk hou ik jullie op de hoogte!!!

Verder heb ik vandaag nog geluncht met collega’s tijdens de pauze. Heerlijk, maar dat is natuurlijk niet zo gezond dan een doodgewone volkoren boterham. ‘s avonds dus weer flink moeten lopen bij de handbaltraining. Deze keer had ik veel honger na de training. Om niet meteen de kasten open te trekken voor koek en snoep, pak ik eerst een bakje magere yoghurt en drink ik goed. Soms heb je gewoon dorst i.p.v. honger. Dat kan je lichaam niet altijd onderscheiden. Water rekt de maag uit, wat voor een vol gevoel zorgt. Dus eerst goed drinken, daarna eventueel nog iets eten.

De groeten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *