Oncharmant rol ik over de vloer van de slaapkamer…

Geschreven op zondag 19 en maandag 20 maart 2017

Vorig week heb ik een pakketje ontvangen, die jullie waarschijnlijk wel in het filmpje voorbij hebben zien komen. Een sportartikel om te testen. Nou, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Cadeautjes zijn altijd leuk en sport is mijn tweede naam (samen met eten). Ik heb een foam roller ontvangen van Sportbay, waar ik ook de hoelahoep van heb. Om eerlijk te zijn moest ik me wel even verdiepen, want wat moest ik er mee doen? Waar is het goed voor en hoe moet ik hem gebruiken (ik kan je vertellen dat het er de eerste keren niet heel soepel uitzag…). Een foam roller is gemaakt voor het masseren en losmaken van stijve spieren. Daarnaast kun je er kracht- en stabilisatie-oefeningen mee doen. Geef jezelf dus een soort van sportmassage voor een goed herstel van de spieren en verwijdering van triggerpoint’s (knopen in je spieren).

Komt dat goed uit dat ik geblesseerd ben. Elk nadeel heeft zijn voordeel zullen we maar zeggen. Doordat mijn spieren en pezen van mijn schenen in contact staan met mijn kuiten, staan ze regelmatig behoorlijk op spanning. Mijn vriend zou zeggen, met je klapkuiten… Dus rollen maar. Daarnaast zitten mijn rug en schouder vaak vast van de stress. Even over de grond rollen is dan geen overbodige luxe. Dit doe ik wel alleen op mijn slaapkamer, want sexy is het zeker niet haha!!!

Tot nu toe dus dik tevreden over het artikel. Wel geef ik jullie 1 tip mee: ga er niet meteen met je volle gewicht ophangen… Dat is behoorlijk pijnlijk. Bouw het rustig op 😉

Ik ga nog even verder oefenen, zodat ik een fatsoenlijk filmpje voor jullie kan maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *