Mango snijden zonder te viezeriken!

Geschreven op dinsdag 21 en woensdag 22 maart 2017

Mango haalt de zon in huis. Het is lente en daar hoort een sappige vrucht bij. Wij hadden een heerlijke verse mango in huis. Goed rijp, dus een lekker tussendoortje. Maar dan moet je nog snijden… waar moet je beginnen?? Ben jij ook altijd zo aan het viezeriken??? Lees dan snel verder! Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen in mijn weekoverzicht van week 12, maar hier nog een uitgelegd:

  • Snij de mango langs de pit af.

  • Snij er vervolgens in de lengte en breedte repen in.

  • Duw met je handen de schil naar binnen.

  • Snij langs de schil de blokjes los.

  • Snel en makkelijk klaar!

Frisse blokjes mango voor de zoete trek. Boordevol vitamines, mineralen en voedingsvezels. Is het nog niet helemaal duidelijk?! Bekijk dan het filmpje van week 12.

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *