Als kangoeroe door het dorp…

Geschreven op woensdag 18 januari 2017

18 januari! Mijn verjaardag!!! Ik heb een ontzettend leuke dag gehad. Gewoon gaan werken, maar toch voelde ik me echt jarig. Ik zal beginnen bij het begin. Om 6:30 uur ging de wekker (Ik was ’s nachts al meerdere malen wakker geworden van de spanning. Ik blijf een klein kind…), voor het eerst jarig in ons eigen huisje. Vreemd en leuk tegelijk. Normaal gesproken stonden mijn ouders meteen naast mijn bed, nu moest ik mijn vriend wakker schudden om mij het cadeau te geven. Vol verwachting klopte mijn hart, haha! Het waren Kangoo Jumps, WOEHOE!!! Weten jullie wat het zijn? Check bovenstaande foto.

Schoenen met veren dus… Nu zullen jullie wel denken wat moet je ermee. Ik zal het jullie uitleggen. Ik ben gek op sporten, doe dat het liefst elke dag, maar heb snel last van mijn knieën. Met deze Kangoo Jumps belast ik mijn gewrichten 80% minder. Ideaal om weer meer te gaan sporten dus. Een nieuwe sport gevonden 🙂 Laatst ben ik na 18 jaar met pijn in mijn hart gestopt met dansen, omdat het te druk werd. Bijna elke avond weg was niet meer te doen. Maar met de Kangoo jumps kan ik zelf de tijd inplannen. Gaan en staan wanneer ik tijd en zin heb. Een work-out binnnen of buiten.

Op mijn werk nog goed verwend door mijn collega’s. Bureau versierd, een heerlijk Rituals-pakketjes gekregen en getrakteerd. Na het werk snel naar huis gegaan, want daar lag een pizza op mij te wachten. De meeste zullen het wel weten, ik ben een echte pizzafan!!! Erg hé! Ik weet dat het heel slecht is, maar het is zooo lekker… Dus met deze gelegenheden moet het gewoon kunnen. Ik ga altijd voor de quattro formaggi uit een stenen oven (dat is ook nog eens de vettigste van allemaal door al die kazen). Mijn dag kon dus niet meer stuk. Na het eten een rondje door het dorp gaan jumpen, op mijn nieuwe Kangoo Jumps. Erg leuk, maar zwaarrrr! Elke schoen weegt meer dan 2 kg, dus op een gegeven moment gaan je benen echt verzuren. Natuurlijk begon ik ook veel te enthousiast en liep ik mezelf op een gegeven moment voorbij. ‘Ik kan niet meer, riep ik!!!’, dat zou ik normaal gesproken niet zo snel zeggen… Na even gerust te hebben kon ik op een rustiger tempo het rondje helemaal afmaken. 5 km hardgelopen, of moet ik zeggen gejumpt! Daarna nog even voor de tv een dansje gedaan. Echt een goede training voor al je spieren in je lichaam, dat ga ik morgen wel voelen… De dag afgesloten met een filmpje. Het was een heerlijke verjaardag!

Spreek jullie morgen 🙂

One thought on “Als kangoeroe door het dorp…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *