Op naar mijn bikini body!

Geschreven op maandag 8 en dinsdag 9 mei 2017

Vorige week heb ik jullie al laten weten dat ik een heel leuk pakketje van Sportbay heb ontvangen. Door de oefeningen bij de fysio ben ik enorm enthousiast geworden. De suspension trainer heb ik toen gebruikt om mijn bovenbenen te trainen en sterker te maken, zodat ik mijn schenen minder ga belasten. Ik loop niet meer bij de fysio, want met mijn schenen gaat het steeds beter. Tevens kan ik nu de oefeningen makkelijk thuis doen, woehoe!! Meteen mijn vader aan het werk gezet om hem aan de muur te bevestigen!

Met de suspension trainer gebruik je eigenlijk gewoon je eigen lichaamsgewicht! En dat is heftig kan ik jullie vertellen… haha! Train je spieren en stabiliteit. Krachttraining voor alle spiergroepen. Welke oefeningen je onder andere allemaal kan doen, laat ik jullie in onderstaand filmpje zien:

Een efficiënte manier om met je eigen lichaamsgewicht je spieren te trainen. Goedkoop en makkelijk om thuis te doen. Ik ben fan!!! Ik kan jullie vertellen dat het werkt. Ik voel spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had en krijg met de minuut meer spierpijn. Liever ga ik niet zitten, want dan kom ik niet meer omhoog… In beweging blijven dus! En dan heb ik nog niet laten weten dan ik nog geen halfuurtje bezig ben geweest. Korte inspanning, groot resultaat. Hopelijk kom ik door goed te trainen helemaal van mijn blessure af en krijg ik een bikini body, haha! In juli moet ik namelijk wel strak in bikini voor het beachhandbaltoernooi in Italië 🙂

Als je ook enthousiast bent over de suspension trainer dan kun je die natuurlijk voordelig kopen op Sportbay.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *