Bofkont!!!

Geschreven op zondag 22 januari en maandag 23 januari 2017

Aan mijn cadeaus te zien, hou ik van eten, drinken, bewegen en relaxen. En dat weten mijn vrienden en familie maar al te goed. Een nieuwe koekenpan om lekkere gerechten in te bereiden. Een nieuwe Blond-mok (1/2 liter) om mijn thee uit te drinken (er was er 1 stuk gegaan, dus nu is mijn verzameling weer compleet). Ik ben fan van Blond Amsterdam en dol op thee, dus een super cadeau! Daarnaast mag ik met vriendinnen tapas gaan eten, heerlijk! Daar zeg ik geen nee tegen. Mijn blog heet niet voor niks bourgondieet… Maar ik moet ook flink aan de bak. Kangoo jumps en een balance board om al dat eten te verbranden en strak te worden. Een snoeischaar en gieter om te tuinieren en hout om de hottub mee te stoken, relaxt-time! Mijn verjaardagsfeest was dus geslaagd en ik kan er weer een jaar tegenaan.

Zondagmiddag een potje handbal gespeeld en daarna meteen weer aangesloten bij een verjaardag. Het weekend is veel te snel voorbij gegaan, maar dat is een goed teken. Het was gezellig druk. Het weekend rustig afgesloten met een avondje op de bank.

P.s. maandag vind ik echt de verschrikkelijkste dag van de week. Ik ben altijd blij als deze dag voorbij is, want dan kan ik weer uitkijken naar het weekend. Bekijk het positief!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *