Daar ben ik weer!

16 juli tot en met 13 augustus 2017

De afgelopen tijd hebben jullie vast wel gemerkt dat het wat stiller op mijn blog is geweest. Naast mijn 40-urige werkweek, hele weekenden handballen, een eigen huis onderhouden en vrienden en familie bezoeken, was er geen gelegenheid meer om regelmatig een blogbericht te schrijven. Maar natuurlijk vergeet ik jullie niet en zal ik weer wat van me laten horen. Qua voeding en beweging gaat het goed! Geen bericht is goed bericht, zullen we maar zeggen. Af en toe een uitschieter in het weekend, maar als we dat in de week met vitamientjes en mineralen uit veel groente en fruit compenseren, is dat natuurlijk geen probleem!

Laatst kwam ik thuis van een weekendje weg en stond er een heerlijke Poké bowl voor mij klaar. Kennen jullie dat?? Het is een gerecht dat oorspronkelijk uit Hawaii komt, maar tegenwoordig vind je het al door heel Nederland. Vis en verse groente staan centraal. Super gezond en lekker! Het lijkt een beetje op sushi (bowl) maar dan zonder de nori/zeewiervellen. Ik heb het op met sushirijst en heb ervan genoten. Daarnaast is het een erg kleurrijk en gezellig gerecht voor op tafel. Echt een plaatje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *