Dat moeten we vieren!!!

Geschreven op zondag 19 februari 2017

Mijn laatste dag van mijn voedingsdagboek deze week. Het avondeten was wat specialer dan normaal. Ik en mijn vriend wonen 1 jaar samen, dus dat mocht gevierd worden. Daarnaast nog lekker een wedstrijdje gaan handballen en een stukje gaan wandelen, dus met mijn beweging zat het wel goed. Check snel dag 7:

Eetmoment Voeding
Ontbijt – 2 stuks knäckebröd

– 10 g halvarine

– 40 g 48+ kaas

Tussendoortje – 1 boterham (30 g)

– 20 g speculoospasta

Lunch – 250 g magere kwark

– 50 g magere yoghurt

– 1 appel

– kaneel

Tussendoortje – 1 banaan
Avondeten – Sushi

Kant-en-klaar, omdat we 1 jaar samenwonen!

– 2 kleine loempia’s met wat chilisaus

Tussendoortje – 2 volkorenbiscuitjes

Hebben jullie iets aan mijn voedingsdagboek gehad?

One thought on “Dat moeten we vieren!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *