De hond heeft mij uitgelaten!!!

Geschreven op vrijdag 6 januari

Mijn dag is super begonnen! De weegschaal gaf -0,9 kg aan, woehoe!!! Op vrijdag werk ik altijd vanuit huis. Lekker rustig mijn werkweek afsluiten en langzaam het weekend laten beginnen. 6:45 uur gaat mijn wekker en om 7:00 uur zit ik achter mijn laptop. Vraag me niet hoe, haha (gelukkig kunnen mijn collega’s me niet zien). Het voordeel is dat ik lekker op tijd klaar ben 🙂

En vandaag had ik een oppaskindje, de hond van mijn ouders Nova. Daar heb ik natuurlijk gebruik van gemaakt. Ook al was het onder nul, de zon scheen prachtig! Een lange wandeling over het ecopad van het o zo mooie Dongen, leek me de beste optie. Gewichtjes om mijn enkels gedaan en gaan. Ja, je hoort het goed ‘gewichtjes’… Om bijvoorbeeld een wandeling of training zwaarder te maken, heb ik gewichtjes gekocht. 0,5 kg per enkel (zie onderstaande foto. Mooie sokken heb ik aan hè, haha)! Klinkt niet veel, maar na een uur begin je dat wel te merken.

‘s avonds nog even naar mijn broer geweest om aan mijn blog te werken. Fijn dat hij mij af en toe kan helpen met de technische dingen. Owja hij heeft trouwens ook de naam Bourgondieet mee bedacht. Daar heb je een grote broer voor, bedankt! Heel de dag op mijn eten gelet, ‘netjes’ gegeten. Zelfs bij mijn broer koek en chips afgeslagen en samen aan de cherrytomaatjes gegaan. Maar toen ik thuis kwam… Ik was moe en dan gaat het mis. Een chipje hier, een chocolaatje daar en daarna voel ik me naar! Herkenbaar??? Ook ik heb zo mijn zwakke momenten…

Volgende keer beter!

2 thoughts on “De hond heeft mij uitgelaten!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *