En toen zat er ineens een kipnugget onder mijn auto…

Geschreven op zondag 14 mei 2017

Het was een lange, inspannende, maar leuke dag! Het begon allemaal op zondagochtend. Om 06:45 uur ging de wekker… Erg vroeg in het weekend, de hele buurt lag nog op 1 oor en ik zat al te ontbijten. Vandaag ging ik mijn eerste beachhandbaltoernooi van het jaar spelen ver bovenin Nederland. Alles voor de sport zullen we maar zeggen. Met een duffe kop stapte ik om 07:15 uur in de auto om mijn teamgenootjes op te halen en door te rijden naar ‘t Veld in Noord Holland. Het zou in de buurt van Amsterdam liggen, hadden ze me verteld. Nou, in werkelijkheid was het net iets verder. Het lag dichter bij Den Helder dan Amsterdam, maargoed na ruim 2 uur rijden kwamen we aan. Onderweg veel hindernissen moeten doorstaan, maar dat is niet gek tijdens zo’n wereldreis. Door het kletsen bijna een afslag gemist, een stukje fout gereden en opeens zat er een kipnugget onder mijn auto… We weten niet wat voor beest het was, maar de veren hangen nog aan de onderkant van mijn Aygo’tje. De vreemde vogel was al overreden en lag midden op de snelweg. Natuurlijk te laat gezien en recht overheen gereden! Erg zielig, maar we weten in ieder geval zeker dat het beestje niet meer heeft hoeven leiden. Het ging nog behoorlijk hard, dus iedereen was in ieder geval weer goed wakker geschud.

 

Het was heerlijk weer, perfect om te beachhandballen. Sporten en zonnen! Wat willen we nog meer?! Winnen natuurlijk, haha. We moesten 7 wedstrijden spelen, dus op een 4-5de plek eindigen zou mooi zijn. Eerste wedstrijd ging geweldig en wonnen we. Tweede wedstrijd begon goed, maar resulteerde helaas toch in verlies. Op een gegeven moment moesten we 3 wedstrijden achter elkaar, zonder pauze. Je zou denken dat het behoorlijk zwaar is. Toch zaten wij in een flow en wonnen we alles. Uiteindelijk kwamen we geheel onverwachts in de finale! Super leuk!!! De tegenstander was erg ervaren en goed op elkaar ingespeeld, dus werden we 2de. Natuurlijk hebben we met opgeheven hoofd onze prijs in ontvangst genomen en mogen we best een beetje trots zijn!

Snel gedoucht, frietjes gehaald en weer in de auto gestapt om de wereldreis terug te maken. Moe, maar tevreden en voldaan naar huis. We hebben genoten!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *