Feeling hot, hot, hot!!!

Geschreven op zondag 8 januari 2017

Normaal gesproken staat op zondag een handbalwedstrijd op de planning, maar deze week waren we nog vrij. Verder had ik niks op de planning staan, dus de hele dag aan het chillen geweest. 1 keer in de zoveel tijd is dat echt heerlijk. Ik zit niet graag stil, maar na een drukke week vind ik dat verre van erg. Van mijn bed naar de bank, van de bank naar de hottub en van de hottub weer naar de bank. Lekker lui… een echte zondag, rustdag!! Wat zo’n relaxte dag met een mens kan doen. Vooral die hottub! Door de warmte verlammen je spieren direct, ontspannen is de enige optie. Goed voor vastzittende schouders en nek… Heerlijk gevoel. Als je jezelf goed voelt, kun je heel de wereld aan. Dus ook het nastreven van een gezonde levensstijl. Stress werkt in mijn geval niet positief op mijn eetgedrag. Door deze dag, kan ik de week morgen weer goed beginnen!

Daarnaast heeft een middag/avond in de hottub gaan 1 groot voordeel. Snacken of snoepen is niet handig. Alles wordt vochtig en nat, niet echt lekker dus… Met een halve liter thee ben ik dus dik tevreden. Meer heb ik op dat moment niet nodig!!!

Groetjesss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *