Geen saaie, droge, gekookte aardappelen meer!

Geschreven op woensdag 1 maart 2017

Er is een wereld voor mij open gegaan. Ik ben niet zo van de gekookte aardappelen. Soms vind ik gewoon dat we dat moeten eten, omdat het een van de gezondste bereidingsmethoden is. Nu is poffen natuurlijk een goed alternatief, maar in de oven duurt dat zooo lang… En als je laat thuis komt van werk en je moet dan nog 45 minuten wachten, nou dan ben ik behoorlijk chagrijnig. Elke en honger gaan niet samen, blijf dan maar even uit mijn buurt. Maar goed, ik kreeg een super goede tip van een collega. Wisten jullie dat je aardappelen ook in de magnetron kan poffen?! Aardappelen even goed schoonmaken, met een vork wat gaatjes in prikken en dan 12 minuten in de magnetron op 900 watt. 6 minuutjes aan de ene kant, omdraaien en dan nog eens 6 minuutjes en klaar is Kees! En je hebt niet eens olie nodig. GENIAAL toch?!! Ondertussen groente en vlees bereiden en je maaltijd staat zo op tafel. Wel iets verschrompeld en minder knapperig, maar echt heel goed te doen. Ik was positief verrast!

Een aanrader 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *