Het lijkt niks voor te stellen…

Geschreven op zaterdag 4 maart 2017

Het is weer eens tijd voor een filmpje. Ik heb mijn enkelgewichtjes uit de kast getrokken en mijn sportkleren weer aangedaan. Ik laat jullie eigenlijk een hele eenvoudige oefening zien. Het lijkt niks voor te stellen, maar doe het eens 20 keer achterelkaar, dan voel je het wel… Tegenwoordig is dit een van mijn favoriete oefeningen. Momenteel ben ik geblesseerd aan mijn schenen, echt balen! Het heeft wat tijd gekost om het toe te geven, maar uiteindelijk rust gepakt. Handbal ligt voor mij helaas even stil, maar om in topconditie (haha) te blijven, doe ik regelmatig wat oefeningen. Zo onderhoud ik mijn spieren en kan ik toch ergens mijn energie in kwijt. Geen beweging = geen optie!!!

Herhaal dit maar eens 3x. Dan weet je wel over welke spieren ik het heb 🙂

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *