Het rijk alleen!

Geschreven op zondag 28 mei 2017

Een avond alleen, diner voor 1, het rijk alleen. Vaak is dat ongezellig, maar toch kan ik er soms van genieten (erg hè!). Even tot rust komen, je eigen ding kunnen doen en zelf kiezen wat je wil eten. Ik had geen boodschappen meer gedaan, maar de koelkast ligt altijd vol met groenten. Met warm weer vind ik dat heerlijk! Daarnaast is vlees bij het avondeten voor mij geen must (wat bij mijn vriend vaak wel het geval is), dus stond er vanavond een vegetarische maaltijd op het menu. Ik had redelijk veel minder gezonde dingen gegeten en gesnoept gedurende het weekend. Een bordje met veel vitamientjes en mineralen waren gewenst. Zie hieronder mijn bordje:

Gebakken champignons vind ik echt zalig. Vullen goed door de eiwitten en voedingsvezels. Klaargemaakt in een beetje olie en eventueel wat verse kruiden erdoor (maar dat vind ik niet eens nodig). Daarnaast is de combinatie van tomaten, mozzarella, basilicum perfect! Genieten!! Avocado eet ik normaal gesproken niet zo, maar we hadden er nog een liggen. Met wat peper en zout is hij lekker om uit te lepelen. Gezonde maaltijd toch?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *