Ik ben een controlefreak!

Geschreven op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2017

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik ben dus een controlefreak. Mensen die mij kennen zullen dat meteen beamen. Ik kom er gewoon eerlijk voor uit! Soms lastig voor mensen om mij heen, maar heb er vooral mezelf mee… Het huis moet schoon zijn, voordat ik kan relaxen. Onkruid in de tuin moet eruit, voordat we bezoek krijgen (ik kan je vertellen dat het met warme dagen niet te doen is, voordat je het eruit trekt, schiet er al weer nieuw onkruid uit!!!). Ik moet van mezelf veel sporten. Doordeweeks moet ik van mezelf gezond eten. Moeten, moeten en nog eens moeten. Ik weet dat ik mezelf helemaal gek maak en veel loop te stressen. Niet bepaald gezond voor je. Af en toe rust nemen, is erg belangrijk voor je lichaam. Daarnaast past stress niet in een gezonde levensstijl en heeft het vaak een negatief effect op mijn voedingspatroon. Hier moet dus verandering in komen… Maar het begin is gemaakt!!!

Vrijdag en zaterdag was het super lekker weer, daar moeten we natuurlijk wel van genieten in Nederland (haha weer moeten, oeps! Maar deze keer in de positieve zin), maar… het huis moest ook nog gepoetst worden. Met pijn en moeite alles laten vallen, mijn bikini aangetrokken en de hottub ingesprongen (gevuld met koud water hoor). Gewoon de achterdeur dichtgetrokken en enorm genoten in de zon.

Beeld je even in: een hottub is in doorsnede net zo lang als ik ben als ik mezelf uitstrek. Een zwemband opgeblazen en op het water gaan dobberen. Het bad was gelijk gevuld, haha (met mijn eigen zwembandje…). Niemand kon er meer bij, maar ik heb een heerlijke middag gehad. Heerlijk ontspannen aan mijn gezondheid gewerkt 😉

2 thoughts on “Ik ben een controlefreak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *