Ik hou van cadeautjes!!!

Geschreven op vrijdag 5 en zaterdag 6 mei 2017

Wie is er nou niet gek op cadeautje?! Nou, ik wel!!! Ik ben echt ontzettend verwend, want heb deze week 2 pakketjes ontvangen. Ik moet gaan koken en sporten. Komt dat even mooi uit, dat past perfect bij mij! Van Sportbay heb ik een suspension trainer gekregen. Een wat?! Hou mijn blog in de gaten, want dat ga ik uiteraard nog uitleggen. Ik heb er bij de fysio gebruik van gemaakt en was meteen enthousiast. En nu heb ik er een ontvangen en mag ik er een review over schrijven. Daarnaast heb ik van Alpro een pakketje met 3 verschillende soorten plantaardige variaties op room ontvangen. Leuk! Dan kan ik weer gaan testen. Ik ga jullie snel laten weten wat de voordelen van deze producten zijn en welke recepten je er mee kan maken.

Tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *