Ik had rode wangen en het zweet brak me uit van de zenuwen…

Geschreven op dinsdag 21 februari 2017

Vandaag een speciale dag op het werk gehad. Ik heb iets heel leuks mogen doen, maar kan daar nog niet te veel over zeggen. Het was een hele ervaring, confronterend, soms wat ongemakkelijk, maar het resultaat is gaaf. Ik ben er niet echt goed in, maar stiekem ben ik blij dat ik het heb gedaan. Klinkt misschien wat mysterieus… Binnenkort laat ik jullie meer weten.

Wel kan ik zeggen dat ik me mooi had opgemaakt (geprobeerd dan hè!), nette kleren en hakken droeg, maar dat mijn sportieve kant ook naar voren kwam. En mijn leerpunt van de dag: “Blijf jezelf, dan ben je het mooist!!!”

Doordenkertje 😉

2 thoughts on “Ik had rode wangen en het zweet brak me uit van de zenuwen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *