Kijkje achter de schermen

Geschreven op zondag 12 februari en maandag 13 februari

Mijn Fitbit opgeladen, mijn maaltijden ingepland en vol nieuwe energie kan ik de week beginnen. Van het weekend kwam ik met een geniaal idee. Ik ga 1 week lang, dus 7 dagen achter lekker, mijn voedingspatroon met jullie delen. Tot op de grammen nauwkeurig deel ik met jullie wat ik de hele dag door in mijn mond stop. Voor jullie inzicht in mijn voedingspatroon, voor mij een bewustwording omdat ik alles moet noteren. Win-win-situatie!!

Eetmoment Voeding
Ontbijt – 300 g magere yoghurt

– 100 g druiven

Tussendoortje – 250 g cherrytomaten

– 100 g cottage cheese

Lunch – 2 witte zachte broodjes (40 g/stuk)

Deze waren nog over van het weekend, dus die moesten eerst op (je kent me, ik gooi niks weg).

– 40 g filet americain

Tussendoortje – 1 aardbei (uit Spanje) en 2 mandarijnen

– 1 zakje Weight Watchers Hummus snack (18 g)

Avondeten Chili con carne

– ui, knoflook, paprika, maïs, bruine bonen

– 100 g mager rundergehakt

– 2 schijfjes ananas uit blik

– 1 blikje tomatenblokjes

– 30 g geraspte 30+ kaas

Tussendoortje – 200 g magere vruchtenyoghurt

– 4 suikervrije dropjes

Niet slecht toch?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *