Komt een meisje bij de tandarts!

Geschreven op maandag 2 januari 2017

Vandaag nog een heerlijk dagje vrij geweest. Om het jaar goed te beginnen, meteen op controle geweest bij de tandarts. Ik woon nu bijna een jaar in Dongen, maar de tandarts heb ik nog in Rijen. Ik had me voorgenomen om op mijn mountainbike naar Rijen te fietsen, want zo ver is dat niet. Toch heb ik ‘s ochtends nog even staan twijfelen… Zou ik dat wel doen met deze kou en natte/gladde wegen. ‘Stel je niet zo aan Elke, vroeger moest je elke dag met weer en wind naar Dongen fietsen om naar school te gaan, dan moet dit ook nog wel lukken’, bedacht ik mezelf. Maar toen het tweede dilemma. Als ik op de mountainbike ga, moet ik wel sportkleren aan, anders zit dat niet lekker. Kan ik zo wel bij de tandarts aankomen??? ‘Tuurlijk wel, ik zit daar hoogstens 5 minuten binnen’. Gewoon weer een smoesje…

In mijn sportkleren naar de schuur om mijn mountainbike te pakken. Shit, de sleutel van het slot kwijt. Moet ik dan wel gaan? Dan staat mijn fiets straks zonder slot voor de deur. ‘Nu ga ik ook fietsen ook, heb me niet voor niets in dit apenpakkie gehesen’. Hup, de eerste stap naar een gezond 2017 is gezet. 15 km gefietst! Niet veel, maar een mooi begin. Mijn mountainbike voor de tandartspraktijk gezet met een slot voor de sier over mijn zadel en aan een paaltje gelegd (die kon dus zo gejat worden, haha!). Even zitten wachten met de fiets in mijn vizier. Al snel aan de beurt en binnen 2 minuten stond ik weer buiten. Tanden zagen er perfect uit en mijn fiets stond er nog.

‘s middags een lunch op om u tegen te zeggen!!! We hadden nog zelfgemaakte sushi over van oud en nieuw, dus daar heb ik nog lekker van kunnen genieten. Vanavond eten we gewoon aardappelen, groenten en vlees. Weer even afkicken van al dat luxe eten de afgelopen feestdagen.

Fijne avond!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *