Om van te houden!

Geschreven op maandag 17 april 2017

Hoe gelukkig kan een mens worden van een simpel bak met verse kruiden. Ik ben echt helemaal enthousiast!! Vorig jaar had ik een moestuinbak met groente. Dat was leuk, maar veel werk. Ik genoot van het feit dat ik zelf wat kon telen, maar dat was meestal niet genoeg voor 2 personen. Met een handje vol sperziebonen had ik geluk… Helaas zijn er helaas luizen ingekomen en heb ik alles weg moeten doen. Niet echt een succes dus! Toen is ook de tuin op de schop gegaan en nu is er eigenlijk geen plek meer voor zulke gewassen (en zag mijn vriend de bui alweer hangen…). Een bak voor verse kruiden was wel toegestaan, haha! Omdat we graag lekker koken en verse ingrediënten gebruiken, hebben we een mooie bak gevuld:

Bieslook, basilicum, mini-basilicum en tijm. Voor over een salade, in een saus of als decoratie, wij kunnen helemaal los gaan. Ik word er daarnaast ook nog helemaal blij van en het staat gezellig in de tuin. 2 vliegen in 1 klap!!!

P.s. je hebt tevens geen zout nodig als je deze verse ingrediënten gebruikt 😉 Pimp je gerecht en maak het vol van smaak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *