Mijn enkels waren niet meer te vinden…

Bourgondieet.nl in beweging!

Even snel een update over het afgelopen weekend. Vandaag teruggekomen uit het zuiden, het oh zo mooie Italië. Ik had een beachhandbaltoernooi in Gaeta, ligt tussen Rome en Napels. Het was ontzettend leuk. Met 15 dames begonnen we de reis en kwamen we donderdagavond op de juiste bestemming aan. Met temperaturen ruim boven de 30 graden, speelde wij vrijdag t/m zondag wedstrijden. Gesport, veel gelopen en water gedronken (plus enkele cocktails 😉 ). Overdag niet zoveel honger door de warmte, wat natuurlijk mooi meegenomen was, maar ‘s avonds haalde we dit dubbel en dwars in. Als je in Italië bent moet je natuurlijk pizza eten en toevallig is dat mijn lievelingseten, heerlijk! Daarnaast zijn pasta en ijs ook specialiteiten van dit land. Dat hebben we even getest.

Door een ander eetpatroon een behoorlijk opgeblazen gevoel. Daarnaast heb ik weer genoten van zuivelproducten, wat met kleine porties goed ging. Wel heb ik gemerkt dat 1 bol mozzarella iets te veel van het goede was, mijn darmen waren niet zo blij zullen we maar zeggen… Tevens dronk ik minimaal 5 liter water op een dag en kwamen er maar enkele druppels uit. Ik hield (of hou nog steeds) heel veel vocht vast door de warmte. Mijn enkels waren niet meer te vinden, mijn vinger kon ik niet goed meer strekken door de strak gespannen huid, mijn benen zo zwaar als lood en mijn gezicht leek wel een plofkip. Ook het andere eten, misschien meer zout/suiker, zou extra kunnen zorgen voor het vasthouden van vocht. Hopelijk raak ik het snel kwijt, want voel me net een olifant, haha!!

Verder veel inspiratie opgedaan om weer nieuwe blogberichten te schrijven. Jullie horen snel meer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *