Mijn favoriete ontbijt

Als ik wakker word heb ik altijd HONGER!!! Ontbijt is echt mijn favoriete maaltijd van de dag Een flinke bak Alpro Go on met druiven en Bolletje ontbijtgranen. Daar geniet ik van! Natuurlijk kun je ook gewoon magere kwark of (Griekse) yoghurt gebruiken en afwisselen in fruit. Ik ben fan van de ontbijtgranen van Bolletje, vooral die met hazelnoot. Maar gewoon muesli of havervlokken is natuurlijk ook hartstikke gezond. PAS OP met cruesli, krokante muesli en granola. Daar zit vaak veel suiker in!

Ingrediƫnten:

  • 200 – 250 gram Alpro Go on
  • 20 druiven
  • 2 eetlepels ontbijtgranen

Bereiding:

  • Doe de Alpro Go on in een bakje.
  • Meng met de druiven.
  • En bestrooi met ontbijtgranen.

Voedingswaarde:

345 kcal / 39 g koolhydraten / 16 g eiwitten / 11 g vetten

Elke van der Velden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *