Nu verkrijgbaar voor slecht €19,95

Geschreven op vrijdag 3 februari 2017

Ik ben naar De Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht geweest. Ontzettend veel zin had ik om nieuwe inspiratie op te doen. Ik heb een hoop interessante ontdekkingen gedaan. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik er gemengde gevoelens bij had. Niet veel nieuwe kennis opgedaan, maar wel blij dat ik voldoende voedingskennis heb om de zin en onzin te kunnen onderscheiden. Wat had ik medelijden met de consument, mensen worden echt voor een groot deel voor de gek gehouden. Ze wisten van gekkigheid niet wat ze moesten kopen. Er wordt veel geld uitgegeven aan rotzooi, zogenaamde ‘gezonde’ producten.

Jammer dat de juiste informatie niet duidelijk naar voren komt! Weggegooid geld. Gelukkig heb ik heel goed nieuws! Ik heb ook een nieuw product bedacht voor op de markt. Hopelijk wordt het ook zo’n hype.

Nu verkrijgbaar op Bourgondieet.nl voor slechts €19,95 – GEZOND VERSTAND!!!

Grapje natuurlijk, maar wat ik hier mee duidelijk wil maken is dat mensen geld uitgeven aan niks. Hou het simpel en eenvoudig. Eet groente, fruit en de ‘gewone’ producten. Geen energybar die goed is voor de weerstand, suikervrij snoep of groentechips (bah bah)! In de meeste gevallen is het niet eens gezonder. Snoep/repen zonder toegevoegd suiker, maar wel een enorme hoeveelheid honing..? Dat is een en al suiker!! Groentechips, klinkt erg gezond toch? Gewoon in olie gebakken. Is dat dan niet net als gewone chips??? Aardappelen vallen officieel ook onder de groenten en worden gefrituurd. Ik heb het weleens met elkaar vergeleken. Bijna net zo slecht, zonde van je geld toch! Daarnaast is het ook echt niet lekker, dan eet ik nog liever gewoon rauwkost…

Mijn mening: gezonde producten moet je niet met ongezond willen combineren. Als je wil zondigen, doe het dan gewoon een keer goed en hou je voor de rest van de week weer aan je voedingspatroon. En natuurlijk het allerbelangrijkste: gebruik je GEZONDE VERSTAND!!!

P.s. de zeewierpasta vond ik zeker niet slecht! Owja, ik heb ook nog meerdere gezondheidschecks gedaan. Bij de eerste was ik gezond, de tweede was al minder en bij de laatste had ik een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Dus… wat moet ik nu geloven? Trek je eigen conclusies maar 😉

Heb je vragen over voeding, tips of wil je graag advies. Mail naar elkevandervelden@bourgondieet.nl of vul het formulier onder het kopje ‘contact‘ in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *