Omeletwrap met pesto en kalkoenfilet

Geschreven op maandag 1 en dinsdag 2 mei 2017

Ben jij ook weleens je brood beu als lunch. Normaal gesproken geniet ik echt van mijn bammetjes en kijk ik echt uit naar 12:00 uur, maar maandag smaakte het me absoluut niet… Jammer, want ik vind het zo belangrijk dat je geniet van eten. Lekkere maaltijden zorgen er bij mij voor dat ik minder trek heb in snacks tussendoor. Maandagavond dus iets anders bedacht om de volgende dag mee naar werk te nemen. Makkelijk, lekker en snel. Een omeletwrap!!! Klinkt goed toch?! Hier het recept:

Ingrediënten voor 1 wrap:

  • 1 koffielepel olie
  • 2-3 eieren
  • 1 eetlepel pesto
  • 3 plakjes kalkoen-/kipfilet
  • Verse kruiden (basilicum, bieslook)

Bereiding:

  • Zet een pan op het vuur, laat goed warm worden en doe de olie erin.
  • Kluts de eieren en giet in de pan. Bak een omelet.
  • Leg de omelet op een bord en laat goed afkoelen.
  • Besmeer de omelet met pesto en leg de pakjes kalkoen/kip erop.
  • Gebruik kruiden naar eigen smaak en rol op.

Eet smakelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *