Spierpijn in mijn rechter bil…

Geschreven op dinsdag 7 februari en woensdag 8 februari 2017

Weten jullie wat burpees zijn? Na dinsdag weet ik dat donders goed. Tijdens de handbaltraining moesten wij 100 burpees doen. HEFTIG!!! Echt een oefening voor heel je lichaam. armen, benen, rug, borst, buik, billen, noem het maar op. Je springt omhoog, gaat van een squat naar een plank en door een push-up, spring je terug naar een squat en begin je weer van voor af aan (misschien kan ik hier beter een keer een filmpje van maken…) Nou dat heb ik geweten. Woensdagochtend vertelde ik heel stoer aan mijn collega’s dat ik nog geen spierpijn had. Dat had ik beter niet kunnen doen. Met het uur werd het erger. Voornamelijk mijn rug, aan de zijkant van mijn onderarm en mijn rechter bil. Ja, speciale plaatsen hè. Spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had. Pijn is fijn, zullen we maar zeggen. Haha geintje. Even moeten doorbijten, maar wel met een voldaan gevoel naar huis gegaan.

Woensdagavond nog even geprobeerd om mijn spierpijn eruit te springen met mijn Kangoo Jumps. Nu weet ik niet zeker of dat nou echt is gelukt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *